Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda iki temel etken vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden modern fabrika tesislerinde üretilmesidir. Hazır evleri ekonomik kılan ikinci temel unsur usta gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Binanın çatı sisteminde gerçekleştirilen özel mineral yün kaplama uygulamalarıyla yalıtım daha da artırılmaktadır. Yalıtım değerleriyle prefabrik bina iklimlendirmeleri oldukça ekonomik hale gelmekte soğBritish isles havalarda ısıtmada sıcak havalarda da klima enerji sarfiyatında fark edilir oranda tasarruf sağlanmaktadır.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

En büyük avantajı geniş alanlar sunması olan dubleks prefabrik evler de ihtiyaç halinde kolayca değişiklik yapılmasına izin veren malzemelerden oluşturuluyor.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Burada bir prefabrik evin imalatını ve prefabrik evin ve çelik evin kurulu halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında uzman satış temsilcilerimiz sizinle derinlemesine prefabrik evi hakkında toplantı yapacaklardır. Ve istemiş olduğunuz prefabrik evin detaylarını konuştuktan sonra resmi sözleşme ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonra imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sevk edilecektir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

Bunun yanı sıra, prefabrik ev modelleri arasında İdeal Ev ve Idealmod gibi markaların kaliteli ve estetik tasarımları da bulunmaktadır. Bu markaların sunduğu çeşitli prefabrik ev modelleri, kullanıcıların beklentilerini karşılamakta ve konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır.

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’nde imalat yapmaktadır. Türkiye’nin seven bölgesi ve 81 iline ev yapma kapasitesi ve prefabrik ev fiyatları yeterliliğine sahiptir. Prefabrik ev fiyatları ve modelleri burada listelendiği için ayrıca farklı sayfalar aramanıza gerek kalmamaktadır.

Yenilikçi modellerde odalarda bile salon genişlik ve ferahlığını hemen fark edeceksiniz. Zorunlu kolon prefabrik ev ve kirişlerin mekanı daraltan sınırlamaları prefabrik villa tercihiyle geride kalacak.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında ultra yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı prefabrik ev sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çAlright daha yüksek yalıtım sağlar.

Dilerseniz, tek katlı veya iki katlı prefabrik evler yaptırarak daha fazla kullanım alanına sahip olabilirsiniz. Bu evler, çok sayıda odaya sahip olduğu gibi şık ve konforlu bir yaşam alanı da sunar.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç prefabrik ev fiyatları mekana sahiptir.

Report this wiki page